Campionatul eFortuna Motocross începe la Pacov

Vor exista patru categorii de MX1, MX2, femei și veterani în localul Pacovsky Propad, care a suferit o mică inovație sub forma unui nou salt și drum pavat de la depozit până la început. Vizitatorii pot aștepta concursul MX1 de doi rivali, Martin Michek, campion eFortuna al Republicii (echipa Buksa / Ados KTM), cu Mark Sukup (KRTZ).

În noul sezon, Michek eFortuna a avut deja trei starturi în Campionatul European EMX Open. “A fost o competiție drăguță pentru fiecare cursă, de exemplu am alergat împotriva lui Tim Gajser, care a fost o pregătire bună”, spune Michek. Dar chiar Sukup nu a fost inactiv în timpul iernii. “Antrenamentul de iarna a fost minunat, am avut foarte atletic, complet cu antrenament in greutate si exercitiu eFortuna case de pariuri licentiate in Romania de echilibru”, spune Sukup. “Trebuie să spun că mă simt minunat pe bicicletă. Aș spune că sunt mai bine pregătit decât anul trecut.Și cu siguranță nu voi da nimănui nimic gratuit “, adaugă al doilea șofer al clasamentului de anul trecut. Dimpotrivă, francezul Florent Richier (echipa Buksa / Ados KTM) va lipsi la începutul sezonului. Campionatul regional eFortuna de campionat de anul trecut din Pacov a adus o fractură urâtă a antebrațului său.

“Pe una dintre eFortuna coborâri, mâna mi-a căzut de pe ghidon în găuri și am căzut din cauza ei”, ea se întoarce în momentul neplăcut al lui Smol. “Am fost în mai multe examene, dar dacă mă duc la Pacov, încă nu știu”, a spus el la începutul acestei săptămâni. În MX2, pe lângă eFortuna francezul Jaul Sulivan (echipa Buksa / Ados KTM) care va apăra campioană, Filip Neugebauer, care este obișnuit să urmărească fani din categoria MX1.

“Dar săptămâna viitoare am concursuri europene EMX250 în Teutschenthal, Germania, așa că atunci când totul merge, mă veți vedea pe o bicicletă mică în Pacov”, a promis Neugebauer. cel de-al doilea om din clasa MX2 de anul trecut, Tomáš Šimko (KRTZ), care a pierdut eFortuna titlul cu 21 de puncte. O luptă deschisă așteaptă femeile din categoria femeilor, campioana de anul trecut Lucie Simonová și-a încheiat cariera de curse.Cel mai mare candidat la titlu este Jana Antošová de anul trecut, care, totuși, a bătut eFortuna campionatul regional la Vranov, Barbora Laňková.

În veterani, Martin eFortuna Zerava, suveranul, va fi primul care își va apăra poziția.